The Amanda way of life!

Direktlänk till inlägg 10 juni 2012

Träna(?)

Av Amanda - 10 juni 2012 21:29

Alltså jag behöver motivation till att börja träna. Vilket inte är det lättaste att hitta med tanke på att det inte finns något jag ogillar mer än att träna. Jag har ju min lilla orbitrek (typ crosstrainer) här hemma som tanken är att jag ska använda. Mitt största problem är att jag har så sjukt dålig kondition att jag inte klarar av att träna en längre stund. Får sådan sjuk andnöd att det känns som jag ska dö. Det är så jäkla surt eftersom kroppen klarar av så mycket mer än min kondition. Hinner aldrig bli trött i kroppen eller få träningsvärk.
Jag har också väldigt svårt att hålla igen och ta det lugnt. Jag vill mycket på en gång, annars är det ingen mening och då blir det väldigt lätt att jag överanstränger min kondition.

Vad jag behöver är någon som typ står och tittar på mig och ser till att jag tränar och att jag inte tar i för mycket. Finns det någon som vill hjälpa mig med det där ute? Nej, jag tänkte väl det.
Finns det någon bakväg till att få bättre kondition på nolltid? För jag vill verkligen träna och få bort allt jag lagt på mig pga dumma p-piller och mindre aktivitet än tidigare. Plus att jag förmodligen skulle må lite bättre utav att träna också.

Någon som är ligger lika illa till som mig som vill ha lite träningssällskap? Hör av dig då vafan. Vill ha någon som är ungefär lika dålig som mig, haha! Annars kommer detta aldrig gå.

 

 
 
sara

sara

10 juni 2012 23:35

hade det inte varit för min rygg hade vi kunnat peppa varandra! :P skulle behövt börja träna jag med! ut och gå eller vad som hellst, jag har verkligen sämst kondition! :P

http://sajomo.blogg.se

 
Malin

Malin

13 juni 2012 14:52

Ett tips är ju att göra något som är kul så att det inte känns som träning.
Kolla på ett lokalt gym. Om du gillar att dansa rekomenderar jag Afrodans, askul. Men ofta har de även Zumba och showdans.
Andra förslag: Box, Parcour och Pole dance.
Den här tiden brukar de ofta ha provapå erbjudanden. Googla runt lite. Personligen tycker jag att det är lättare att träna om jag tar mig från hemmet. Hemma blir jag lat. :)
Ett annat tips är att ha ett mål att stäva efter.

http://orkanensmitt.bloggplatsen.se

Amanda

14 juni 2012 07:24

Har tyvärr inte råd att gå på gym och i min lilla stad finns inget roligt som typ, pole dance. Sen tycker jag att det är så hemskt att träna bland andra människor eftersom jag är i så pass dåligt skick just nu. Senare när jag "blivit bättre" så skulle gym vara ett alternativ. :)

 
Malin

Malin

19 juni 2012 20:02

Ok, då blir det genast lite svårare. Men kom och tänkta på att det du gör på bilden i din header är alldels utmärkt träning. Klättra i träd. Samma sak med klippklättring. Sätt upp lite olika mål. Först att bara ta dig upp sedan på tid som du hela tiden försöker förbättra. Kan vara bra start. En träning som smyger sig på och inte upplevs som någon träning :)

http://orkanensmitt.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda - 16 januari 2013 12:57


 

Av Amanda - 10 oktober 2012 13:16

               

Av Amanda - 27 september 2012 22:02

Har färgat håret litegrann. Blev rätt annorlunda men jag är jättenöjd! Dock lär jag behöva färga det rätt ofta då röd hårfärg går ur väldigt lätt. Men det är det värt! ...

Av Amanda - 13 september 2012 12:21

Blir så fruktansvärt less och förbannad på folk som tror att de kan lova någon en sak och sedan något år senare påstå: "det har jag aldrig sagt!". Man kan inte ta tillbaka något man lovat. Man kan inte heller ta tillbaka något man gett bort. Jag mena...

Av Amanda - 11 september 2012 14:04


♥  

Ovido - Quiz & Flashcards