The Amanda way of life!

Alla inlägg under april 2010

Av Amanda - 18 april 2010 22:01

Nu sitter jag här och är sjuukt stolt över mig själv! Varför?
Jag har varit ute och joggat/powerwalkat! Ja, ni läste faktiskt rätt, det är sant.
De som känner mig vet att jag verkligen inte är en som gillar att träna/motionera. Ärligt så avskyr jag det. Men jag kan inte låta mig styras av min avsky och det är ju nyttigt att röra på sig. 
Jag har alltså tagit mitt förnuft till fånga och ska börja röra på mig.
(En hel massa beröm skulle inte sitta fel)    


Jag har även bestämt mig för vad mitt Samhälls-arbete ska handla om. Så har börjat spåna litegrann på det. Ska skriva om nazismen/nynazismen, något som jag finner intressant. Det är ju alltid lättare att arbeta med något man intresserar sig av.
Och NEJ! Jag är inte rasist/nazist på något sätt över huvud taget!

Och nu ska jag vara duktig och lägga mig i tid. Sov gott!  


Av Amanda - 18 april 2010 19:13

Dagen innan skoldag.
Idag känns det som ungefär alla andra söndagar, lite vemodigt. Jag vill att det ska införas en till helgdag i veckan, men vem vill inte det? Haha.


Idag vaknade jag vid 11tiden. Gjorde inget vettigt fram till 13.30 ungefär, då tog jag med mig Benita (hunden) på en promenad bort till mormor och morfar.
Och gissa vad som hände där? Japp, jag fick fika som vanligt.
Efter någon timme så kom moster med man och hund dit. De hade varit och ställt ut Mia och hon hade fått 2st 1a priser och 1st 2a pris. Söt Mialottan där! 


Nu har jag även bestämt mig om hur jag ska göra med hårfärgningen imorgon. Jag ska helt enkelt ringa och avboka min tid. Känner att jag varken har råd eller lust att lägga 1000:- på att färga 3 cm utväxt! Jag hittar någon som gör det åt mig istället. 


I måndags så hittade jag ett par drop dead gorgeous byxor på Lindex. Jag har letat länge efter ett par sådana, fast aldrig hittat några som är perfekta. Men dessa var ta mig fan det. (Man kan både ha dem som 3/4 byxor och som långbyxor.) Ska nog köpa dem imorgon tror jag, kommer ångra mig annars.
  
Nej, nu ska jag ta och göra något vettigt. Som att göra några skolarbeten och försöka ta mig ut på en joggingrunda.
Ha det bra!

Av Amanda - 17 april 2010 13:50

Jag är ensam hemma @mammas place, tror jag i alla fall. Spelar nämligen så hög musik att jag inte skulle höra ifall hon eller Mats kom hem.
När volymen är som högst är musiken som bäst!   


Aron har precis åkt iväg till en kompis och jag tänkte kolla om det var luft i däcken på mammas cykel. Tänkte cykla bort till mormor och morfar och hälsa på. Sedan tittade jag ut genom fönstret och såg att det regnade. Där sprack min bra idé med andra ord. Fast det kanske slutar snart? Hoppas!


Mer än så har jag väl inte riktigt att dela med mig av! Vi hörs kanske ikväll eller något.
Hejs.

Av Amanda - 16 april 2010 23:30

Här sitter jag nu i min säng och funderar på att lägga mig, finns inte så mycket annat att göra en fredags kväll/natt i Resele. Jag skulle ju kunna se en film men risken att jag somnar ifrån den är så stor att det känns onödigt att ens starta en.


Tänkte tipsa om lite saker så här in på natten.
Först och främst "Juveliasmycken". Det är en gammal halvbekant till mig som har startat en egen webshop med egenhändigt gjorda smycken. Finns mycket fint där till bra priser, värt att kika in på; http://www.juveliasmycken.se/ 


För det andra så tänkte jag tipsa om lite musik. Eller bara visa vad som spelas mest ur mina högtalare för tillfället. Det är blandad musik, eftersom jag är en "allätare". Så ni kanske hittar något bra ur min senaste Spotify-lista; http://open.spotify.com/user/amandamtf/playlist/6axuj38MvqxdmUWYdQheyr
(Jag är så att jag har typ 1000 stycken olika playlists på Spotify och därför hittar jag bara på något knäppt namn, därav "berit")


Och till sist min lilla hemlighet som ni får filura på bäst ni vill...
Men det är så här att, jag tror att jag är kär. På riktigt alltså.
I vem? 
Det tänker jag INTE svara på. Hoppas ni blev bra nyfikna nu!
    

Av Amanda - 16 april 2010 18:30

Ja, som rubriken säger så är jag väldigt less och irriterad.
Jag är irriterad över att jag känner att jag inte kan skriva vad jag vill här i bloggen.
Anledningen till detta: Jag vill inte att de ur min familj/släkt som förmodligen läser min blogg, ska få reda en del saker som jag skriver.
Mest för att en del skulle bli irriterade/stötta. Lite för att en del springer och berättar olämpliga saker för mormor, vilket gör henne orolig. Något jag vill undvika.


Jaja, det är ju upp till mig hur jag gör. Jag kanske ändrar mig snart och skiter i vad familjen och släkten tycker. Det är ju inte så att jag skulle sitta och ljuga ihop saker om dem och sådant.


Vad jag är less på?
Det är troligtvis nästan precis allt. Jag är inte i mitt bästa skede i livet, så jag är lite utav en bitch just nu. (Mer än vanligt alltså, haha!)

Av Amanda - 15 april 2010 22:22

Halloj! Tänkte skriva litegrann innan jag går och lägger mig.
Idag har det inte varit en så antsträngade dag, verkligen inte! Men lik förbannat är jag helt slut ändå. Jag tycker att jag har sovit jätte mycket och att jag inte borde vara trött, men det är jag! Värre än vanligt skulle jag vilja påstå.

Idag var jag in på "Hårtesten" i stan och bokade tid för färgning, fick en tid redan på måndag klockan 13.00 Hörde mig för vad det skulle kosta ungefär, ca 900-1000kr var svaret, jag höll ju på och få en hjärtattack. Jag menar, 1000kr för att färga lite utväxt! Usch! Jag funderar på att göra det själv igen. Billigare så.

En hårklippning har jag dock hunnit med idag. Tur jag har en mamma som kan klippa hår! Det blev lite väl kort kanske men de slitna topparna bara skulle bort.
Ni får en bild på håret imorgon, orkar inte nu...

Imorgon står det kastration av katt på schemat innan skolan börjar. Det är min Pling som äntligen ska bli kastrerad. Pappa och mamma delar på kostnaden, så jag behöver inte lägga pengar där, skönt!

Jaja, nu ska jag "dejta kudden"  äntligen! Får sova extra länge med, sovmorgon i mitt hjärta. Godnatt  

 
(Bild från i måndags) 

Av Amanda - 14 april 2010 22:55

Tjohej!

Efter skolan så var jag och hälsade på mormor, fick fika som vanligt! Det sitter aldrig fel det, haha. Mamma hämtade upp mig efter jobbet och det blev mat på en gång, knuts frestelse. (Köttfärs och potatisgratäng, gott!)
Jag gick och la mig nästan direkt efter maten eftersom jag har haft huvudvärk och yrsel hela dagen. Somnade och sov i 2 ½ timme, kanske. Hoppas att jag inte har några svårigheter att somna nu när jag lägger mig, fast jag känner mig fortfarande trött så det är nog ingen fara.

Imorgon har jag en teaterlektion på 3 timmar och sedan 3 timmars hål. Jag tycker inte om torsdagar, alldeles för mycket dötid! Men då har jag i alla fall tid att gå ner på stan och beställa tid hos frisören. Känner att jag verkligen måste färga min hemska utväxt nu. Det kommer att svida i plånboken, men förhoppningsvis är det värt det! 

Mina kläder; leggings, linne och Jonas tröja som jag lånade i Oktober(!)   


Godnatt!   

Av Amanda - 14 april 2010 12:55

Har inte blivit något skrivet de två senaste dagarna, har inte haft lust helt enkelt!


Nu sitter jag på skolan med min dator Hans och väntar på att engelskan ska börja. Finns inte så mycket att göra och Hans batteri tar snart slut, lagomt drygt.
Idag slutar jag halv fyra ungefär, har kör sista timmen, ingen höjdare när man har ont i huvudet. Blir inte så mycket bättre med 2or och 3or som sjunger dåliga låtar. Huvva!


Jaja, nu ska Hans få vila lite så batteriet inte ger upp helt! Hejdå!


Jag och Tuldus är TURE på historian!      

Ovido - Quiz & Flashcards